Újabb magyar a Vodafone központjában

Újabb magyar a Vodafone központjában
Szabó Béla után Kozári István is Londonban kötött ki.

Kozári István 2014 júniusától Senior Digital Media Manager pozícióban a Vodafone Global londoni márka- és kommunikációs stratégiai központjához csatlakozik.

A Vodafone 21 piacán felel a digitális média által kínált lehetőségek hatékony használatáért, a vállalat digitális kommunikációs stratégiájának fejlesztéséért, valamint a digitális trendek és irányok márkakommunkációban történő eredményes beágyazásáért.

Emellett az egyes Vodafone-országok közötti együttműködések előmozdítása, a médiaügynökséggel és digitális ügynökségekkel való szoros együttműködés kialakítása, illetve a digitális médiaköltések hatékonyságának felügyelete is hozzá tartozik.

Ő a második magyar rövid időn belül, aki a mobilszolgáltató londoni központjába igazol át. Tavaly ősszel Szabó Béla lépett elő nemzetközi pozícióba a magyar leányvállalat márkaigazgatói székéből.

Kozári István tavaly év végén távozott az Origo kereskedelmi igazgatói székéből. Ezt követően 2014 első felében a Mosaic Academy megalapításával foglalkozott, és tanácsadóként dolgozott különböző vállalkozásokban, többek között a Frank digital ügynökség létrehozásában is közreműködött.


Legyen ön az első, aki exkluzív cikkeket, tanulmányokat kap!

Heti hírlevelünkben csak feliratkozóink számára elérhető tartalmakat is küldünk. Ne maradjon le! Nincs más dolga, mint megadni e-mail címét:

Sikeresen feliratkozott

email címmel hírlevelünkre! Köszönjük!