Új vezető a Mondelez Hungáriánál

Új vezető a Mondelez Hungáriánál
Elődje az európai központban folytatja a keksz üzletág marketingigazgatójaként.

Mayer Gábor irányítja 2014. július 1-jétől a Mondelez Hungáriát. Az ügyvezető igazgatói feladatok átvétele mellett megtartja a kereskedelmi igazgatói pozíciót is. Kinevezésére azt követően került sor, hogy elődje, a magyar leányvállalatot 2012 ősze óta vezető Iryna Shandarivska a Mondelēz International európai központjában kapott megbízást, ahol a keksz üzletág marketingigazgatója lett.

Mayer Gábor 1993 és 2006 között az Unilever Magyarországnál kereskedelmi területen dolgozott különböző pozíciókban, pályafutását a jégkrém üzletág kereskedelmi igazgatójaként fejezte be a vállalatnál. 2006 és 2008 között a Danone tulajdonában lévő Győri Keksz kereskedelmi igazgatói tisztségét töltötte be. A tulajdonosváltás után, 2008-tól szintén kereskedelmi igazgatóként dolgozott a Kraft Foods Hungáriánál, mely az anyacég 2012 októberi kettéválásával a Mondelez Hungária nevet vette fel.


Legyen ön az első, aki exkluzív cikkeket, tanulmányokat kap!

Heti hírlevelünkben csak feliratkozóink számára elérhető tartalmakat is küldünk. Ne maradjon le! Nincs más dolga, mint megadni e-mail címét:

Sikeresen feliratkozott

email címmel hírlevelünkre! Köszönjük!