Új ügyvezető a magyar Cisco élén

Új ügyvezető a magyar Cisco élén
A szakember a marketingtevékenységet is irányítja, korábban a Magyar Marketing Szövetséget is vezette.

2014. március 1-től Horváth Krisztina tölti be a Cisco Magyarország ügyvezető igazgatói pozícióját. Az új vezető a vállalat hazai kereskedelmi, marketing- és műszaki tevékenységének irányítása mellett szerepet vállal a közép-kelet európai regionális vezetésben, valamint felel a közel 300 hazai partnercéggel való együttműködésért.

Horváth Krisztina több mint 20 éves vezetői tapasztalattal rendelkezik. A pénzügyi szektorból érkezett a Cisco-hoz. Szakmai pályafutását a Magyar Nemzeti Banknál kezdte, majd 1989-ben a Raiffeisen Bank Zrt. munkatársa lett. 1998-tól a pénzintézet vezérigazgató-helyetteseként dolgozott.

Közgazdasági végzettséggel rendelkezik, MBA fokozatát Nagy-Britanniában, a Manchester Business School-ban és a Wales-i Egyetemen szerezte. Számos szakmai szervezet munkájában vesz részt, tagja a Hungarian Business Leaders Forum női szekciójának. 2004-2008 között a Magyar Marketing Szövetség elnöke volt. Angolul, németül, románul és franciául beszél.


Horváth Krisztina

Cisco Systems Magyarország

Legyen ön az első, aki exkluzív cikkeket, tanulmányokat kap!

Heti hírlevelünkben csak feliratkozóink számára elérhető tartalmakat is küldünk. Ne maradjon le! Nincs más dolga, mint megadni e-mail címét:

Sikeresen feliratkozott

email címmel hírlevelünkre! Köszönjük!