Heinz Reitbauer az évtized séfje

Heinz Reitbauer az évtized séfje
A világ legjobb étterme idén az Osteria La Francescana a Gault Millau szerint.

A Gault Millau Heinz Reitbauert, a bécsi Steirereck étterem séfjét, az ECKART 2014 győztesét nevezi meg Az Évtized Séfjeként. Az elismerést a szakember kulináris koncepciójával, az élelmiszerek felelős kezelésével és az étterem folyamatosan magas minőségével érdemelte ki.

A BMW-csoport közreműködésével kiadott nemzetközi Eckart Witzigmann Díjat négy kategóriában ítélik oda a konyhaművészet és a fine dining terén elért eredményekért, valamint a táplálkozás felelős megközelítéséért. 2014-ben az „Art of Cookery” díjat Heinz Reitbauer és édesapja a négy Gault Millau szakácssapkás és két Michelin csillagos, a világ 50 legjobb étterme listáján egyetlen osztrák étteremként a kilencedik helyen jegyzett Steirereck szezonális, regionális alapanyagokra építő konyhájáért kapták.

A 2015-ös ECKART-győztes Massimo Bottura is újabb elismeréssel gazdagodik az idén: modenai Osteria La Francescana étterme a Világ 50 Legjobb Étterme 2016 listáján az első helyet szerezte meg.


Legyen ön az első, aki exkluzív cikkeket, tanulmányokat kap!

Heti hírlevelünkben csak feliratkozóink számára elérhető tartalmakat is küldünk. Ne maradjon le! Nincs más dolga, mint megadni e-mail címét:

Sikeresen feliratkozott

email címmel hírlevelünkre! Köszönjük!