Bringázik a Népszabadság

Bringázik a Népszabadság
A hipszter-beütésű tematikus különszám a kerékpárosok széles körének szól, a munkába bringázóktól a versenyek követőiig.

Top Bringa címen, április 26-án megjelent a Népszabadság új tematikus különszáma. A magazin minden hasznos tudnivalót összegyűjt a kerékpársportról és -típusokról, biciklistrendekről, közlekedési és biztonsági szabályokról, mindezt interjúkkal fűszerezve.

A kiadvány bemutat 36 bringafajtát, tanácsokat ad kezdőknek és haladóknak, de nem maradnak ki belőle a profi kerékpározás legjobbjai, a bringásokra fókuszáló vendéglátók, a hölgyeknek készült biciklik, a szobai változatok és a biciklisdivat sem. A közlekedésbiztonságról szóló összefoglalókban a jogoktól a védőfelszereléseken és a gyermekszállítási tippeken keresztül a biztosításig minden vonatkozás felmerül.

A kiadványt interjúk színesítik, és a szerkesztőség személyes tapasztalatai is helyet kapnak: a Népszabadság újságírója a Mol BuBi közösségi bringázást tesztelte. A lap utolsó oldalain kerékpározás ihlette képzőművészeti alkotások szerepelnek.

A Népszabadság Top Bringa 120 + 4 oldal terjedelemben jelent meg és 3 hónapig lesz kapható országos terjesztésben. A kiadvánnyal kapcsolatos kommunikációs kampány print és online felületen fut a következő hetekben.

A most megjelent terméket olyan magazinok előzték meg a Népszabadság Top kiadványok sorozatában, mint például a Top ZOO, Top Étterem, Top 150 magyar, Top Felsőoktatás vagy a Top Bor.


Legyen ön az első, aki exkluzív cikkeket, tanulmányokat kap!

Heti hírlevelünkben csak feliratkozóink számára elérhető tartalmakat is küldünk. Ne maradjon le! Nincs más dolga, mint megadni e-mail címét:

Sikeresen feliratkozott

email címmel hírlevelünkre! Köszönjük!