Címke

A Milka visszaadta Budapest hullámvasútját

A hullámos formájú Milka Waves bevezető kampányát a kidolgozásért felelős HPS egy kitelepüléssel is támogatja: az Arena Plázában felépített látványos installáció szimulátor székkel várja az arra járókat október 1-ig minden nap 11:00 és 20:00 óra között, ahol egy VR szemüveg segítségével bárki kipróbálhatja, milyen érzés lenne Budapest felett száguldani a Milka Waves Hullámvasúttal. „Budapest emblematikus helyeit vettük fel egy 360 fokos, drónra szerelt kamerával madártávlatból, majd ezt a kisfilmet láttuk el 3D-s milkás elemekkel és aláfestő zenével, így állt össze a nem mindennapi élményvasút” – mondta el Tatlin, a HPS senior art directora. A 360 fokos videós tartalom egy része a márka YouTube oldalán is elérhető egy eseményfilm formájában, így azok is megtekinthetik, akik nem tudnak kilátogatni a helyszínre.

Innovatív Sport-citylight: az Edző Idegenben

A HPS kreatív párosa, Mlinarics Máté és Persely Tamás a 2016-os Aranypenge JCDecaux innovatív különdíját egy határokat átívelő Sport szelet koncepcióval, az Edző Idegenben CLP kampánnyal nyerte meg, amit a tradicionális magyar csokoládémárka a piacvezető outdoor média cég támogatásával most meg is valósít. „Koncepciónk alap insightját egy társadalmilag mindennapossá vált jelenség adja: mindannyiunknak van legalább egy olyan ismerőse, aki manapság akár rövid vagy hosszú távon, külföldön próbál helyt állni a mindennapok kihívásaiban. És mivel a Sport szelet 18-29 év közötti célcsoportjában London a legnépszerűbb célpont, úgy gondoltuk, hogy a tradicionális magyar csokimárkának a második legnépesebb „magyar városban” élő fiatalokat kellene megcéloznia. Hiszen akármennyire is csábító lehetőségeket kínál elsőre ez a metropolisz, külföldiként mindig nehezebb ott labdába rúgni. Ehhez pedig jól jöhet egy kis otthonról érkező energia, ami esetünkben nem más, mint a Sport szelet” - mondta el Persely Tamás, a HPS copywritere. Január 31-ig az emberek kétféleképpen is biztosíthatják támogatásukról a márkát: digitális formában a sportszelet.hu-n, valamint Budapesten a Nyugati téri villamosmegállónál a HPS JCDecaux-val közösen létrehozott, innovatív citylight plakátján, ahol a résztvevők „élőben” is lepacsizhatnak az Edzővel. A kampány zárásaként a Sport szelet ajándék csokikat küld a Londonban élő magyaroknak, amit közhasznú szervezetek segítségével oszt majd szét nekik.

Óvodások a Lenovo új kampányában

Talán már mindannyiunkban felmerült a kérdés, hogy miért veszik el a gyermekkori kreativitásunk a felnőtté válás során? A Lenovo legkreatívabb terméke a Yoga Book bevezetése kapcsán az integrált kampány keretében kutatást végzett a gyermeki és felnőtt kreativitásról, melynek eredményeit egy óvodásokkal forgatott videóval együtt publikálta. A HPS által jegyzett kreatív koncepció a termék kreatív oldalát mutatja be, mely alkotásra ösztönözve képes visszahozni a gyermeki kreativitásunkat bármely életkorban. A megkérdezett óvodás gyermekek igazolták is a kutatás eredményeit, melyből kiderül például, hogy mindössze a felnőttek 22%-a tartja magát az átlagnál kreatívabbnak. A magukat az átlagosnál kreatívabbnak tartó csoport pedig nem csak gyermekkorában rajzolt gyakrabban, de felnőttként is többször ragad ceruzát, és jobban igényli a kreatív tevékenységeket, melyeket kikapcsolódásként végez, és élvezi a stressz csökkentésére gyakorolt pozitív hatásait is. Ezzel szemben az óvodások szinte kivétel nélkül úgy gondolták, hogy tudnak rajzolni, és kreatívnak vélték magukat. A kutatásból arra is fény derül, hogy a felnőttek kreativitását nem annyira érzelmi, mint racionális okok gátolják. Az időhiány, az anyagiak, a szabályok és az iskolai végzettség mind-mind szerepet játszanak abban, hogy felnőtt korban sokkal racionálisabbak vagyunk és csökken a kreativitásunk. Azonban a gyermekeink erre a trendre is pozitív hatással vannak: ugyanis a gyermekes felnőttek sokkal gyakrabban végeznek alkotó tevékenységet gyermektelen társaiknál. „A Lenovo Yoga Book egy igazi alkotásra ösztönző 2 az 1-ben eszköz, amely amellett, hogy tabletként és laptopként is használható, rajzpadként erősíti a bennünk rejlő alkotó énünket. Így az alkotószellemre, a kreativitásra helyezve a hangsúlyt szeretnénk ezt a funkcióját bemutatni a fogyasztóknak, és a kutatással felhívni a felnőttek figyelmét a kreativitás és az alkotókészség ápolásának fontosságára” – mondta el a kampányról a koncepció megálmodója, Zorigt Batjin, a HPS Experience PR divíziójának vezetője. A PR kampányt 2 hétvégén át egy helyszíni aktivitás is kísérte, ahol a kilátogató vendégekről egy profi karikaturista készített találó portrékat a Lenovo Yoga Bookon.

PTE-imázskampány a HPS Experience-től

Az ügynökség fő feladata a Pécsiközgáz márka erősítése, az együttműködés 2015 őszén indult. A film elkészítése mellett a HPS felelt a honlap megújításáért, a bannerkampányért és a Facebook és YouTube fókuszú közösségimédia-kommunikációért, mely február 15-ig, a beiskolázási kampány végéig tart. Az imázsfilmben Marsalkó Dávid, a Halott Pénz frontembere népszerűsíti a PTE Közgazdaságtudományi Karát.

PTE-imázskampány a HPS Experience-től

Az ügynökség fő feladata a Pécsiközgáz márka erősítése, az együttműködés 2015 őszén indult. A film elkészítése mellett a HPS felelt a honlap megújításáért, a bannerkampányért és a Facebook és YouTube fókuszú közösségimédia-kommunikációért, mely február 15-ig, a beiskolázási kampány végéig tart. Az imázsfilmben Marsalkó Dávid, a Halott Pénz frontembere népszerűsíti a PTE Közgazdaságtudományi Karát.