Videók

„as you live” – új kampány a Springfieldtől

Idén a márka nem csak a legújabb kollekcióit mutatja be, de még közelebb kerül a fiatal felnőtt korosztályához azáltal, hogy próbálja ösztönözni őket az önkifejezésre és a vágyaik követésére. „Figyeld a belső hangod. Azt, ami mindenkinél jobban ismer téged, ami pontosan tudja, hogy mire vágysz. Mert eljött a pillanat, mikor rájössz, hogy az élet itt van, éppen a szemeid előtt.” Ezekkel a szavakkal kezdődik a Springfield legújabb kampányvideója, amelyben a márka az élet azon fordulópontját mutatja be, amikor megismerjük magunkat, a vágyainkat és követni kezdjük az ösztöneinket. Ennek pedig most jött el az ideje.

Emoji filmsorozattal kampányol a Ford a biztonságos vezetését

Július 17-én volt az Emoji Világnap, augusztus elején pedig elkezdték vetíteni a mozikban az Emoji-filmet. Egy 2016-os felmérés szerint a fiatal európai autóvezetők 22 százaléka vezetés közben is küld és fogad üzeneteket, köztük emojikat, ami újabb elem a zavaró tényezők hosszú sorában. Mindez magyarázatul szolgálhat arra, miért éppen a 18-24 éves korosztályból kerül ki a halálos közúti balesetek áldozatainak 15 százaléka, miközben ez a generáció csupán a teljes népesség 8 százalékát teszi ki. Hogy felhívja a figyelmet erre a jelenségre, a Ford elkészítette saját animációs emoji-filmjeit, amelynek első darabja arról szól, mi történhet, ha valaki vezetés közben küld üzeneteket és emojikat. A kezdeményezés kapcsolódik a Ford Driving Skill for Life programhoz is, amelyet idén első alkalommal Budapesten is megrendeznek. A Pólus Center parkolójában szeptember 17-18-án fél napos ingyenes képzések keretében várják a fiatal, friss jogosítvánnyal igen, de rutinnal nem rendelkező sofőröket. Jelentkezés: https://www.drivingskillsforlife.hu/schedule

Új nemzetközi reklámkampány a Lavazzától

„Az új nemzetközi kommunikációs kampányunk címe Óda a kávéhoz, amely kiemeli a kávézás társasági jellegét és fontosságát” – nyilatkozta Carlo Colpo, a Lavazza reklám- és médiaigazgatója. „A kampánnyal szeretnénk elmesélni a világon évente elfogyasztott 20 milliárd csésze Lavazza kávé történetét, amely segít kapcsolatot építeni az emberek között. Úgy is mondhatnánk, hogy a Lavazza 1895-ös alapítása óta valóban a társasági élet és a mindennapi együttélés egyik fontos eleme.” A Young & Rubicam olaszországi irodája által készített kampány kiindulópontja a legendás sláger, a „My Girl” dallamára a kávéhoz írt ironikus óda. A reklámfilmet Augusto Gimenez Zapiola és Martìn Romanella, a vizuális stílusukról és alkotásaik személyességéről is ismert, díjnyertes argentin filmrendezők készítették. A film 15, 20 és 30 másodperces változatot a televízióban fogják sugározni, a 80 másodperces verzió pedig a közösségi médiában történő felhasználásra készült. Magyarországon a reklámfilm augusztus végétől október elejéig látható.

Szilágyi Áron a MOL konyhájában

A MOL Csapat challenger sorozat „A szurkoló benned van" kampány része, tisztelgés a MOL egyéni támogatottjainak teljesítménye előtt. Az alig több mint egy perces videókban a világhírű sportolók különböző trükköket mutatnak be, így pl. Herczig Norbert, rallye versenyző autóra erősített borotvával nyírja le Winkler Róbert szakállát, Babos Timi, teniszező visszaütött teniszlabdákból mosolygó emojit épít vagy Gyurta Dani, úszó ellenirányba tekerő vízbiciklit húz el egy medencében. A filmeket csak a MOL online csatornáin, illetve a MOL töltőállomásokon kihelyezett képernyőkön lehet megtekinteni. A videókat a Greenroom ügynökség készítette.

Bemutatták a Samsung Galaxy Note8-at

Ugyan a Note7 körüli botrányok kapcsán arra is gondolhattunk, hogy többé nem jelenik meg készülék a szériában, ma a Samsung bemutatta a Note-sorozat hetedik, 8-as sorszámot viselő modelljét. A New York-i rendezvényt élőben közvetítették. (Az Unpacked show 32 percnél kezdődik)