Videók

Dave Gahan Diort reklámoz

A Depeche Mode frontembere a Dior Homme 2017/18 téli kampányának szereplője. A filmet David Slims rendezte. A filmben szerepel még az amerikai színész, Lucas Hedges, valamint Dylan Roques és Christophe ‘t Kint modellek. A film a generációk és stílusok vegyítésével a klasszikus gyökerekből táplálkozó, de folyamatosan fejlődő Dior Homme márkát testesíti meg - mondják az alkotók.

Pásztor Anna a Globus reklámjában

Vajon Pásztor Anna konyhatündér vagy démon a konyhában? A Style Communications részvételével készült rendhagyó reklámfilmből kiderül.

A Discovery Channel a járványok ellen

Évente több mint 750 000 ember hal meg a vérszívókhoz köthető megbetegedésekben, például a zika vírus által okozottakban vagy a nyugat-nílusi lázban, a sárgalázban, a chikungunya- és a dengue-lázban. A Discovery Channel nagyszabású dokumentumfilmje, a július 6-án, 21:00-kor bemutatkozó Moszkító - az ítéletnap a legfrissebb kutatások eredményeire alapozva vizsgálja a kérdést. Jeremy Renner Oscar- és Golden Globe-díjra jelölt színész narrációjával és a világ vezető egészségügyi szakértőinek bevonásával a Moszkító - az ítéletnap hiánypótló alkotásnak ígérkezik egy mindannyiunkat érintő témában. A filmben többek között Dr. Thomas Frieden, a Betegségellenőrzési és- Megelőzési Központ (CDC) korábbi vezetője és a Bill & Melinda Gates Alapítvány társelnöke, valamint maga Bill Gates is megszólal, és közösen rámutatnak arra, hogy milyen eszközökre, lépésekre lenne szükség ahhoz, hogy áttörés következzen be a halálos betegségek elleni harcban.

Visszatér Nils Holgersson

A nyolcvanas évek egyik legismertebb rajzfilmhőse vadonatúj megjelenéssel néz a legújabb kalandok elébe. A friss, 2017-es CGI-szériát, a Nils Holgersson csodálatos utazását június 1-től vetíti a Minimax. Az új történet a korábbihoz hasonlóan kezdődik: Egy Nils nevű vakmerő és önfejű kisfiút egy napon huncut kis manóvá varázsolnak, aki ezután hűséges társával, Mártonnal, a gúnárral és a vadlibákkal elképesztő kalandokba csöppen utazásai során. A főszereplő ikonikus piros sapkája megmaradt, de Nils régi nadrágját divatos rövid farmerre, barna, klumpa-szerű lábbelijét pedig vagány tornacipőre cserélték.

Cara Delevingne szabadon engedi a fenevadat

„Engedd szabadon a fenevadat” címen közös kampányba fogott két népszerű márka, a Moschino és a Magnum. Az extrém megoldásairól ismert divatház kreatív igazgatója és a világ egyik legkeresettebb szupermodellje állatmintás szettekben bátorít a Magnum Dupla jégkrémeivel (Magnum Dupla Málna, Dupla Kókusz, Dupla Csokoládé, Dupla Karamell), hogy csalogassuk elő vad énünket és merjünk duplázni. A Dupla termékekből idén a kókuszos és a málnás ízek is megjelentek Magyarországon. A kampány vidám fenevad figuráit szintén a luxus divatmárka legendás animátora, Uli Meyer kreálta; ők a két főszereplővel közös reklámfilmben tűnnek fel, illetve a május 18-i, 70. cannes-i filmfesztiválon, ahol a limitált szériás Moschino X Magnum designer táskákat is bemutatták a készítők. (Ezek itt vásárolhatóak meg: https://www.moschino.com/hu/moschino/women/featured/moschino-plus-magnum)