Videók

Szerepcsere a Schweppesnél

Igazán csak akkor fedezheted fel a világot, ha ki mersz próbálni új dolgokat: a csodák a komfortzónádon kívül történnek. Ez a fő üzenete a Schweppes új, A Felfedezés Íze elnevezésű integrált imázskampányának, amelyben Hajas László mesterfodrász, Wossala Rozina séf és a Mary PopKids frontembere, Bártfalvi Sándor egy napra szerepet cserélnek. A koncepciót és a megvalósítás az Adamsky Budapest munkája.

A Trónok harca álompárja a Dolce & Gabbana új parfümjének arcai

A Dolce & Gabbana új illata, a The One szeptemberben induló kampányának arca Emilia Clarke brit színésznő, akit elsősorban a Trónok harca Daenerys Targaryenjeként ismerhetünk. Domenico Dolce és Stefano Gabbana nyilatkozata szerint "Emilia Clarke a Dolce & Gabbana nő tökéletes megtestesítője: sugárzó és élénk. A személyisége és természetes szépsége megragadja az új kampány lényegét: vidám, spontán és életteli. Ő az Egy." A férfi illatváltozat arca a sorozat egyik férfi főszereplője, a Jon Snow-t alakító Kit Harington.

„as you live” – új kampány a Springfieldtől

Idén a márka nem csak a legújabb kollekcióit mutatja be, de még közelebb kerül a fiatal felnőtt korosztályához azáltal, hogy próbálja ösztönözni őket az önkifejezésre és a vágyaik követésére. „Figyeld a belső hangod. Azt, ami mindenkinél jobban ismer téged, ami pontosan tudja, hogy mire vágysz. Mert eljött a pillanat, mikor rájössz, hogy az élet itt van, éppen a szemeid előtt.” Ezekkel a szavakkal kezdődik a Springfield legújabb kampányvideója, amelyben a márka az élet azon fordulópontját mutatja be, amikor megismerjük magunkat, a vágyainkat és követni kezdjük az ösztöneinket. Ennek pedig most jött el az ideje.

Emoji filmsorozattal kampányol a Ford a biztonságos vezetését

Július 17-én volt az Emoji Világnap, augusztus elején pedig elkezdték vetíteni a mozikban az Emoji-filmet. Egy 2016-os felmérés szerint a fiatal európai autóvezetők 22 százaléka vezetés közben is küld és fogad üzeneteket, köztük emojikat, ami újabb elem a zavaró tényezők hosszú sorában. Mindez magyarázatul szolgálhat arra, miért éppen a 18-24 éves korosztályból kerül ki a halálos közúti balesetek áldozatainak 15 százaléka, miközben ez a generáció csupán a teljes népesség 8 százalékát teszi ki. Hogy felhívja a figyelmet erre a jelenségre, a Ford elkészítette saját animációs emoji-filmjeit, amelynek első darabja arról szól, mi történhet, ha valaki vezetés közben küld üzeneteket és emojikat. A kezdeményezés kapcsolódik a Ford Driving Skill for Life programhoz is, amelyet idén első alkalommal Budapesten is megrendeznek. A Pólus Center parkolójában szeptember 17-18-án fél napos ingyenes képzések keretében várják a fiatal, friss jogosítvánnyal igen, de rutinnal nem rendelkező sofőröket. Jelentkezés: https://www.drivingskillsforlife.hu/schedule

Új nemzetközi reklámkampány a Lavazzától

„Az új nemzetközi kommunikációs kampányunk címe Óda a kávéhoz, amely kiemeli a kávézás társasági jellegét és fontosságát” – nyilatkozta Carlo Colpo, a Lavazza reklám- és médiaigazgatója. „A kampánnyal szeretnénk elmesélni a világon évente elfogyasztott 20 milliárd csésze Lavazza kávé történetét, amely segít kapcsolatot építeni az emberek között. Úgy is mondhatnánk, hogy a Lavazza 1895-ös alapítása óta valóban a társasági élet és a mindennapi együttélés egyik fontos eleme.” A Young & Rubicam olaszországi irodája által készített kampány kiindulópontja a legendás sláger, a „My Girl” dallamára a kávéhoz írt ironikus óda. A reklámfilmet Augusto Gimenez Zapiola és Martìn Romanella, a vizuális stílusukról és alkotásaik személyességéről is ismert, díjnyertes argentin filmrendezők készítették. A film 15, 20 és 30 másodperces változatot a televízióban fogják sugározni, a 80 másodperces verzió pedig a közösségi médiában történő felhasználásra készült. Magyarországon a reklámfilm augusztus végétől október elejéig látható.